Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun

de Bianca_Sacuiu in Pui, 25 Mai 2013 | 8566 vizualizari

 

Acest tip de legume am invatat sa le gatesc in Madrid.Sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 900 g legume mexicane congelate
  • 2 cepe rosii
  • 5-6 oua
  • unt
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, eu am folosit doar sare si piper. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins,apoi se adauga un pahar de vin alb si se lasa sa se  prajeasca la foc mic pana devin aurii.

Legumele se fierb aproximativ 10 minute dupa ce dau in clocot, la fel si ouale.

Intre timp calim ceapa intr-o tigaie, cu putina sare pana se inmoaie.Cand ceapa este calita, scurgem legumele de apa si le adaugam in tigaie impreuna cu 2-3 felii de unt.Le calim putin, iar la urma stingem focul si adaugam ouale fierte si taiate cubulete.

Se servesc insotite de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos mediteranean