Legume gratinate in foietaj

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 12 Mar 2012 | 7198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g brocoli
  • 150 g conopida
  • 200 g morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 200 g telina
  • 2 linguri cu gris
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
  • 3 rosii mici taiate in doua
  • 1 pachet de foietaj de 227g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate in foietaj:

Legumele curatate si taiate mai mare le-am pus in wok la calit la foc potrivit pentru a se patrunde putin. Cand s-au inmuiat un pic le-am pus sare, piper, patrunjelul tocat marunt, am pus si grisul amestecand bine cu legumele.

Intr-o tava unsa cu ulei am pus foietajul in care am pus legumele pentru gratinare. Aluatul care era mai mare decat tava l-a pus pe deasupra legumelor si pe unde a fost neacoperit am pus fulgi de porumb doar de aspect. Am pus la cuptorul preincalzit la 200 grage pana ce s-a rumenit aluatul pe deasupra, adica in jur de 30 de minute.

Pofta buna! Ca aperitiv este foarte buna avand alaturi o salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Legume de vara gratinate