Legume gratinate in foietaj

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 12 Mar 2012 | 7008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g brocoli
  • 150 g conopida
  • 200 g morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 200 g telina
  • 2 linguri cu gris
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat
  • 3 rosii mici taiate in doua
  • 1 pachet de foietaj de 227g

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate in foietaj:

Legumele curatate si taiate mai mare le-am pus in wok la calit la foc potrivit pentru a se patrunde putin. Cand s-au inmuiat un pic le-am pus sare, piper, patrunjelul tocat marunt, am pus si grisul amestecand bine cu legumele.

Intr-o tava unsa cu ulei am pus foietajul in care am pus legumele pentru gratinare. Aluatul care era mai mare decat tava l-a pus pe deasupra legumelor si pe unde a fost neacoperit am pus fulgi de porumb doar de aspect. Am pus la cuptorul preincalzit la 200 grage pana ce s-a rumenit aluatul pe deasupra, adica in jur de 30 de minute.

Pofta buna! Ca aperitiv este foarte buna avand alaturi o salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate cu cascaval si oua