Legume Gratinate

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr amestec legume{din comert],
  • sare,
  • 200 ml lapte,
  • 2 linguri smantina,
  • 2-3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150 gr cascaval,
  • 60 gr unt+ pt uns tava,
  • piper alb,
  • apa pt. fiert legumele.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume Gratinate:

Punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert cind credem ca da in fiert apa adaugam legumele si le lasam sa fiarba putin pt. a se inmuia, pina fierb legumele punem si facem din lapte si smantina, ouale batute un fel de sos.tocam patrunjelul si il adaugam si pe el in acest sos. Radem cascavalul, taiem untul cubulete.

Ungem o tava cu unt si punem legumele fierte condimentam de sare si piper apoi turnam compozitia cu ou si lapte, smantina, presaram cascavalul si citeva cubulete de unt. Bagam la cuptor preincalzit la 180 grade si lasam sa se rumeneasca frumos. Apoi puteti servi. Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Puteti pune si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume Gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Vol-au-vent" cu salata ruseasca si oua umplute