Prea multe nu am ce va povesti ...motivul ? fiindca totul este foarte simplu .Sa vedeti .
Am batut mai intai pieptul de pui l-am condimentat .
Am pus uleiul de masline in tigaie si am prajit pieptul bine pe ambele parti. Am scos pieptul din tigaie l-am pus pe un platou si l-am acoperit cu o folie de aluminiu sa stea cald .
Apoi am curatat zarzavaturile, le-am spalat si le-am taiat rondele mai maricele si ardeiul fisiute .
Am pus ceapa verde am lasat-o putin apoi am adaugat zarzavatul l-am intors din cind in cind sa se dinstuie bine.
Aproape de final am adaugat porumbul scurs si ketchup-ul, am potrivit de condimente am mai lasat 5 min. si gata pentru a fi servit
Asezam pe un platou intins alaturi de pieptul de pui asezonam cu frunze de patrunjel.Pofta buna!
1
Eu am patrunjel tocat in congelator si am folosit asa