Legume cu Branza de capra de la Delaco

de Bunica in Mancaruri de legume, 23 Mai 2013 | 3442 vizualizari

 

Un pranz rapid ,sanatos si gustos cu Branza de capra cu verdeata de la Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 100 g. fasole pastai
  • 2 fire de ceapa
  • 12 fire de usturoi
  • 75 g. branza de capra cu verdeturi de la Delaco
  • 1 rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu Branza de capra de la Delaco:

Curatam legumele ,le spalam si le taiem julien(eu le-am taiat grosier).

Le punem in tigaia Dry Cooker pentru 20 de minute.

Dupa 10 minute se ridica ,capacul si se pune branza taiata jumatati de rondele.

Se mai lasa 10 minute si o putem servi.

Am ornat cu rosie taiata felii.

TIPS-URI

1

daca puneti in tigaie mai multe legume(ca mine :))) dupa 5 minute puneti o jumatate de cesca de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu Branza de capra de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval