Lasagne cu pesto

de angyb in Lasagna, 2 Mai 2012 | 7615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagne
  • 1 borcan de pesto(190g)
  • 1 cutie de fasole verde
  • mozzarela
  • parmezan

Sos besciamella:

  • 50 g unt
  • 50g faina alba
  • 500ml lapte
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne cu pesto:

Sos besciamella:

Topim untul, adaugam faina amestecand sa nu faca cocoloase, dupa care adaugam laptele amestecand mereu.Lasam pe foc aproximativ 15 min-Cand sosul este aproape gata adaugam nucsoara si sare, dupa care il lasam sa se raceasca .

cand sosul este rece adaugam borcanelul de pesto si amestecam bine.

asamblarea:

Ungem o tava cu ulei dupa care adaugam sosul obtinut ,foaia de lasagne ,sosul de pesto ,jumatate din cantitatea de fasole verde taiata marunt , parmezan,foaie de lasagne.sos ,mozzarella taiata cubulete parmezan.Continuam pana cand se termina toate ingredientele ultimul strat sa fie cu mozzarella si parmezan.

Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu ciuperci si afumatura