Lasagna cu pui si ciuperci

de nadina73 in Paste, 19 Iul 2010 | 11057 vizualizari

 

By ELA .....cu putine modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foi de lasagna
  • piept  de pui tocat 600g
  • 1 ceapa
  • 400 g ciuperci champinion
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml sos de tomate
  • 400 g mozarela
  • 2 linguri de unt
  • 3 oua
  • patrunjel verde
  • 3 pungi de sos bechamel(750 g )(sau se poate face de casa)
  • sare
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu pui si ciuperci:

Se pune apa cu sare si ulei sa fiarba apoi se pun foile de lasagna

se fierb conform instructiunilor de pe cutie,eu insa nu le-am fiert toate odata sa nu se lipeasca intre ele si sa nu se rupa.

Cand foile sant gata se trec sub un jet de apa rece .Se ia un vas de yena sau ce tava doriti, se unge bine cu unt, apoi se pune un strat de foi de lasagna(in cutie am avut 20 dar nu am folosit decat 15)se pune sosul bechamel 5-6 linguri apoi din compozitia de carne cu ciuperci dupa care mozzarella

Ceapa se toaca apoi se caleste in putin unt dupa care se pune carnea tocata din  pieptul de pui si ciupercile taiata marunt se pune sare ,piper si se lasa sa fiarba putin apoi se pune vinul alb si spre final pasta de tomate si patrunjelul verde tocat iar pt a se lega foarte bine am pus si 3 oua intregi batute cu un praf de sare.

Se ia din compozitia cu ciuperci si se pune peste foile de lasagna si sosul bechamel apoi se pune mozzarela si din nou foi iarasi sos si compozitia de ciuperci,mozzarela.........pana la final ,mie mi-au iesit 5 straturi,iar deasupra am pus sos si am decorat cu pasta de tomate si patrunjel verde.

Se da tava la cuptor pentru 30 minute la 160 grade

Multumesc ELA de reteta, e super buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna