By ELA .....cu putine modificari
Se pune apa cu sare si ulei sa fiarba apoi se pun foile de lasagna
se fierb conform instructiunilor de pe cutie,eu insa nu le-am fiert toate odata sa nu se lipeasca intre ele si sa nu se rupa.
Cand foile sant gata se trec sub un jet de apa rece .Se ia un vas de yena sau ce tava doriti, se unge bine cu unt, apoi se pune un strat de foi de lasagna(in cutie am avut 20 dar nu am folosit decat 15)se pune sosul bechamel 5-6 linguri apoi din compozitia de carne cu ciuperci dupa care mozzarella
Ceapa se toaca apoi se caleste in putin unt dupa care se pune carnea tocata din pieptul de pui si ciupercile taiata marunt se pune sare ,piper si se lasa sa fiarba putin apoi se pune vinul alb si spre final pasta de tomate si patrunjelul verde tocat iar pt a se lega foarte bine am pus si 3 oua intregi batute cu un praf de sare.
Se ia din compozitia cu ciuperci si se pune peste foile de lasagna si sosul bechamel apoi se pune mozzarela si din nou foi iarasi sos si compozitia de ciuperci,mozzarela.........pana la final ,mie mi-au iesit 5 straturi,iar deasupra am pus sos si am decorat cu pasta de tomate si patrunjel verde.
Se da tava la cuptor pentru 30 minute la 160 grade
Multumesc ELA de reteta, e super buna.