Lasagna

de Zamfira in Lasagna, 29 Mar 2012 | 16791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie foi lasagna (productie Italia) ·
  • 1 carnat de casa (300 gr.) ·
  • branza sarata ·
  • cascaval ras sau parmezan ·
  • 5 rosii ·
  • suc de rosii 0,5 l ·
  • 1 ceapa ·
  • 5 catei usturoi ·
  • ulei de masline ·
  • cimbru ·
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Fierbem foile de lasagna in apa cu putin ulei (verificam tot timpul foile sa nu se lipeasca una de alta). Foile nu trebuie sa fie prea moi, ajunge o fierbere de 5 minute.

Sosul de rosii: calim 1 ceapa si usturoiul pisat in putin ulei de masline, adaugam cele 5 rosii decojite si tocate, adaugam sucul de rosii si cimbru (2 lingurite), sare si piper. Fierbem sosul aproximativ 15 -20 minute.

Ungem tava cu ulei (foarte putin) si punem primul strat de sos peste care punem primele foi de lasagnea. (foile trebuie sa se acopere unele pe altele). Punem un nou strat de sos de rosii si carnatul de casa, taiat rondele, prajit putin.

Urmeaza un nou strat de foi lasagna, sos de rosii, branza sarata.

Apoi din nou foi lasagna, sos de rosii, cascaval/parmezan. In final se acopera totul cu sosul de rosii.

Se da la cuptor aproximativ 40-50 minute (foc potrivit).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

deyutzky 1

30.03.2012, 14:47

imi place

mamaieelena 1

30.03.2012, 19:27

Sim0na 1

30.03.2012, 20:43

Buna, buna!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]