Intr-un vas incapator adaugam faina , sarea , zaharul , drojdia pe care am lasat-o cateva minute in lapte cald ,mai adaugam putin lapte , si incepem sa framantam pana obtinem un aluat pufos ;
Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul cca 60-70 de minute ( eu am lasat la crescut o ora jumate ) .
Cand volumul s-a dublat , luam sucitorul si rupem o bucata din aluat , apoi intindem foaie subtire ; Dam forma cu o farfurie rotunda ;
Taiem salamul bucatele mici , il prajim cateva minute ;
Dam cascavalul pe razatoare ;
Pe foaia de aluat asezam salam si cascaval , cu jumatatea goala de foaie acoperim si strangem bine ;
Dam o tigaie la foc mare , pana uleiul se incinge bine , adaugam pe rand langosii la rumenit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul ramas ;
Pofta buna!!
1
eu am facut un fel de sos pentru langosi care pe noi pur si simplu ne-a cucerit ! Am folosit un iaurt 0,1 % grasime , usturoi , sare , piper ,marar , cascaval razalit , o feliuta branza sarata razalita si 2 linguri de smantana!