Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata

de Mitinita in Prajituri, 5 Dec 2012 | 8505 vizualizari

 

Cea mai ciocolatoasa prajitura si de consistenta unui brownie adevarat.

 

INGREDIENTE

  • (unitatea de masura cup-ul ,echivalentul unei cani de 200 ml)
  • 1/2 cup faina
  • 1/2 cup cacao
  • 3/4 cup zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 2 oua
  • 1/2 cup unt,la temperatura camerei
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata:

Pornim cuptorul la 150 C.

Intr-un bol,punem faina cernuta, sare si cacao. Adaugam ouale,zaharul si amestecam usor.

Punem in bol untul si esenta de vanilie si incorporam in compozitie.

Cu o pensula,ungem forma de copt cu putin ulei si turnam compozitia. Am folosit doua forme cu diametrul de 10 cm fiecare.

Dam formele la cuptor si le tinem cam 30-35 de minute sau pana cand mijlocul prajiturii este stabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kkladkaka - Prajitura suedeza cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si pere