Kaizer de casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 35083 vizualizari

 

Este foarte gustos si preparat in casa ...

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept de porc (sau fleica) binew impanat
  • sare mare de bucatarie
  • 7-8 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer de casa:

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta.

Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita.

Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina.

Se curata bine de sare si se pune intr-o tava, cu putina apa (cam de un deget) cu o foaie de dafin si piper boabe si se da la cuptor pina se rumeneste.


Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]