Jeleu de Cafea

de Mitinita in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 9095 vizualizari

 

Stiu ca pare un desert ciudat,dar mie cum nu prea-mi plac dulciurile cu mult zahar,asta a fost perfect. L-am descoperit in Japonia si parca si acuma simt ce gust racoritor avea.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar
  • frisca ptr ornat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de Cafea:

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de Cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de biscuiti si crema caramel