Jambon marinat la cuptor

de MotanLaOale in Retete Delikat, 1 Aug 2018 | 3612 vizualizari

 

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 900 g jambon fara os
  • 50 ml ulei
  • condimente pentru porc Delikat
  • ierburi de gradina Delikat
  • ierburi si boia Delikat
  • boia de ardei dulce Delikat
  • chilli Delikat
  • piper negru boabe Delikat, proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon marinat la cuptor:

Jambonul se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se amesteca 50 ml ulei cu condimentele Delikat si sare.

Jambonul se unge cu amestec bine, bine, se pune folie alimentara pe castron si se introduce in frigider pentru 4-5 ore.

Jambonul se pune intr-o tava in care am pus putin ulei.

Se toarna un pahar cu apa si restul de condimente ramase in castron.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora, 1 ora si jumatate.

Din cand in cand se intoarce si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenit frumos, este gata.

Eu l-am mancat cu castraveti acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon marinat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc in sos de mustar