Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi

de Panacris in Porc, 29 Mai 2011 | 21080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de jambon de porc proaspata
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ceapa uscata - 2 bucati
  • bacon 100 gr
  • cartofi noi 1000 gr.
  • ulei de masline 100 ml
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi:

Jambonul se pune la fiert cca. 20 de minute in apa cu sare,  foi de dafin si piper boabe.

Intre timp se caleste ceapa taiata julien cu baconul taiat subtire. Dupa ce a fiert jambonul, se pune peste amestecul de ceapa si bacon.

Se lasa la prajit cate 5 minute pe fiecare parte.

Cartofii noi spalati si periati bine, se taie in patru si se pun intr/o tava rezistenta la caldura, se aseaza jambonul peste cartofi.

Se asezoneaza cu sare, piper, boia si un pic de apa si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace in cuptorul preincalzit la copt cca. 30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon