Italian Trifle

de articook in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 7323 vizualizari

 

Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de
vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • crema de vanilie
  • ciocolata de cea mai buna calitate
  • piscoturi
  • cafea
  • caramele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian Trifle:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.

Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata. Se poate pune si o caramea deasupra si e gata! Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Italian Trifle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

articook 1

09.06.2010, 16:44

merci, o singura data l-am facut si era super bun, ar trebui sa il mai fac

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 22:12

super!!!ceea ce am remarcat prima oara au fost pozele, ai niste poze f reusite, se vede ca te pasioneaza fotografia, felicitari!!!!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:26

mmm...buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie