Ciupercile se curata, se spala, se scot coditele si se lasa la scurs si uscat.
Pastrama afumata se taie fasii inguste si lungi.
Se ia cate o palarie de ciuparca, se pune 1/2 lingurita de branza Ceva Fin in lacasul coditei si 2 fasii de pastrama in diagonala.
Deasupra se pune o bucata de Miez de Lapte si se preseaza usor sa stea.
Se pune intr-o tava unsa cu unt si se fac apoi toate ciupercile la fel si se pun in tava.
Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana sunt facute ciupercile si Miezul de Lapte este rumenit un pic.
Ouale se bat cu 2 linguri lapte, mararul tocat marunt, cascavalul ras, sare si piper.
Se unge o tigaie ceramica cu putin unt si se toarna ouale in ea.
Se pune in tigaie cate o ciuperca (insula) langa alta ciuperca cu distanta intre ele.
Mie mi-au incaput jumatate (am facut doua omlete).
Se introduce tigaia in cuptor pentru 8-10 minute pana se prepara omleta.
Se scoate din cuptor si se poate servi.
Este foarte buna cu rosii, castraveti si ceapa verde.
Pofta Buna!
1
Daca nu va place mararul se poate face cu ceapa verde.