Insule de ciuperci cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 6 lingurite de crema de branza Ceva Fin Delaco
  • 12 bucati Miez de Lapte Delaco
  • 4 felii pastrama afumata crud uscata
  • 2 oua
  • 1 linguri lapte
  • 50g cascaval Delaco
  • 1 legatura marar
  • unt pentru uns
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insule de ciuperci cu Miez de Lapte:

Ciupercile se curata, se spala, se scot coditele si se lasa la scurs si uscat.

Pastrama afumata se taie fasii inguste si lungi.

Se ia cate o palarie de ciuparca, se pune 1/2 lingurita de branza Ceva Fin in lacasul coditei si 2 fasii de pastrama in diagonala.

Deasupra se pune o bucata de Miez de Lapte si se preseaza usor sa stea.

Se pune intr-o tava unsa cu unt si se fac apoi toate ciupercile la fel si se pun in tava.

Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana sunt facute ciupercile si Miezul de Lapte este rumenit un pic.

Ouale se bat cu 2 linguri lapte, mararul tocat marunt, cascavalul ras, sare si piper.

Se unge o tigaie ceramica cu putin unt si se toarna ouale in ea.

Se pune in tigaie cate o ciuperca (insula) langa alta ciuperca cu distanta intre ele.

Mie mi-au incaput jumatate (am facut doua omlete).

Se introduce tigaia in cuptor pentru 8-10 minute pana se prepara omleta.

Se scoate din cuptor si se poate servi.

Este foarte buna cu rosii, castraveti si ceapa verde.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca nu va place mararul se poate face cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insule de ciuperci cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, cu sos