Vaaaai ce titlu lung:))dar parca mi se parea prea clasic sa pun "ciocolata de casa"asa ca daca tot le/am dat si forme,tot asa le-am si numit :D Aceasta reteta am preluat-o de la rodicamaria si ii multumesc pt reteta,e foarte buna!!!
Punem apa la fiert cu zaharul si lasam sa fiarba cam 7-8 minute, luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste de tot. Laptele praf il amestecam cu cacaoa, nuca de cocos si adaugam siropul de zahar cu unt si amestecam foarte bine sa nu ramane cocoloase. Adaugam esenta. Punem compozitia intr-o tava 17/27 in care am pus folie de aluminiu sau folie alimentara si dam la frigider. Cand s-a intarit ciocolata scoatem cu tot cu folie din tava si le taiem cu cele 3 forme, daca doriti puteti da si alte forme, cu restul de ciocolata care ramane puteti face bilute si le treceti prin nuca de cocos, eu nu le-am mai trecut ca imi era lene:))