Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata

de brunetica in Prajituri, 12 Noi 2011 | 2747 vizualizari

 

Delicioase, delicioase, delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul
  • 500g. faina
  • 200 g. zahar pudra
  • 250 g. margarina
  • 1 ou
  • 1 plic praf copt
  • coaja si zeama de la 3 lamai 
  • Glazura
  • 200 g. zahar 
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata:

  • Amestecam ingredientele si framantam un aluat potrivit de tare.
  • Intindem o foaie pe masa si decupam modelele  cu formele.
  • Le asezam pe o tava tapetata cu foaie de copt.
  • Le coacem in cuptorul incalzit la foc potrivit. 
  • Glazura: punem toate ingedientele intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa compozitia.
  • Ornam inimioarele cu ciocolata calda.

TIPS-URI

1

Margarina nu o topim , trebuie sa fie moale la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 19:42

ce pofta mie

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:03

bune bune

brunetica 1

12.11.2011, 21:23

merci Rocsi , multumesc Bunica pentru cuvintele frumoase , multumesc Danakarin , multumesc Monike , Indrazneste Antici_gabytza , merci MotanlaOale adevarat ca sant bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de post cu budinca si jeleu