Inimioare de turon de migdale si ciocolata pentru indragostiti

de naomy in Prajituri, 10 Feb 2012 | 4963 vizualizari

COMENTARII (30)

naomy 1

10.02.2012, 23:02

lia,mai mult decat interesant ,incearca si nu vei regreta vei ramane surprinsa de gustul delicios

naomy 1

10.02.2012, 23:03

gabytza,multumesc si tie ,....de fapt va multumesc la totii ,ma bucur ca va plac inimioarele mele

gaby_duceag 1

10.02.2012, 23:05

wow.

Miha 1

15.02.2012, 19:38

Naomy, completeaza din nou lista de ingrediente, te rog.

Nu stiu de ce se intampla asta, sa-ti dispara lista, dar incearca si nu mai edita reteta dupa ce aceasta a fost moderata si aprobata, daca spui ca ai probleme cu incarcarea paginii.

Multumesc!

naomy 1

15.02.2012, 20:25

multumesc miha sper sa reusesc deoarece imi apar ingredientele la modul de preparare,nu e prima oara cand patesc si azi am scris bossului si mi-a zis ca nu vede sa-mi lipsesca ingredientele ,...credeam doar la mine se vede ,dar se pare ca nu.eu incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa