Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.

de dicarmencitta1957 in Porc, 23 Feb 2010 | 6002 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 12 mici de porc.
  • 2 inimi de porc.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 1 ardei rosu gras.
  • 5 sau 6 surimi.
  • sare,
  • piper boabe roz,
  • tarhon verde  si alte condimente,la alegere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.:

Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat deoarece mici se fac mai repede si sunt mai fragezi.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc,pe care o vom tine o idee mai mult pe gratar.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.

Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate." nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola