Am promis că mai vin cu o reţetă de îngheţată.Foarte gustoasă dacă vă place cafeaua.Pentru ca am folosit mascarpone în compoziţie,a fost şi foarte cremoasă.
Chiar dacă căldura teribilă mi-a cam sabotat şedinţa foto,am avut un motiv bun să manânc repejor îngheţata,era păcat să se topească.
Pentru că ştiam că n-o să ma pot abţine,având în vedere că ador îngheţata,am înlocuit zahărul cu Green Sugar ,care este un îndulcitor natural 100%,cu zero calorii şi zero indice glicemic.
Am amestecat foarte bine cafeaua solubila cu o lingurita de Green Sugar si am adaugat treptat câte putin lapte.
Am mixat mascarponele cu restul de Green Sugar,apoi am adaugat smântâna.
Peste mascarpone am adaugat cafeaua si la final frisca batuta spuma.
Am pus îngheţata în caserola şi am lasat-o la congelator câteva ore.
S-aveti poftă!!