Inghetata din pepene galben

de mamaieelena in Dulciuri, 19 Iul 2012 | 4117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350-400g pepene galben curatat
  • 2 galbenusuri
  • 100ml lapte
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 125 ml smantana pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din pepene galben:

Pepenele curatat se face pasta cu blenderul si se pune la frigider.Cele 2 galbenusuri se amesteca cu zahar, amidon si se desface cu lapte apoi se pune pe foc mic pana se face ca smantana fara sa clocoteasca.Se pune in apa rece ca sa se grabeasca racirea amestecand continuu.Smantana lichida se bate cu mixerul si se amesteca cu pasta de pepene si cu crema.Se monteaza masina de inghetata si punem continutul obtinut in cuva si lasam pana se intareste bine.Eu am avut mai multe sortimente de pepene si dintr-un alt pepene galben dar care la miez este verde am decupat cu forma de biscuiti 3 stelute pentru decor(comestibil).Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de zmeura si vanilie