Bun gasit dragi bucatarasi! Tre' sa va spun ca am avut o vacanta plina si frumoasa, dar mi-a fost tare dor de voi :D si fiindca nu ducem lipsa inca de zilele calduroase, va propun o inghetata aproaaape dietetica :D
Va pupic si va imbratisez pe toti!
1. Batem ouale cu zaharul intr-un vas pe bain-marie cateva minute, pana cand compozitia devine spumoasa si consistenta. Pentru ca ouale sa nu devina omleta trebuie sa batem continuu.
2. Amestecam amidonul cu siropul de soc si cu o lgt din compozitia de oua batute. Il incorporam in amestecul de oua si mai lasam 2-3 minute pe bain-marie, timp in care amestecam continuu.
3. Piersicile le taiem si le punem in blender (daca vreti puteti sa le cojiti inainte de a le pune, mie imi plac asa).
4. Adugam in blender ouale batute (racite) si iaurtul si mixam.
5. Punem in forme si dam la congelator pana cand ingheata complet.
Pofta Buna!
1
La fiecare 30-40 min amestecati/mixati/blenduiti inghetata pentru a nu se forma cristale. Scoateti inghetata din congelator inainte cu 30 min de a o servi!