INGHETATA DE LEVANTICA

de Roda in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 5936 vizualizari

 

Este o reteta naturala, fara colorant ,un deliciu al naturii pentru o vara insorita.

 

INGREDIENTE

  • 20g.flori de levantica(proaspete),
  • 250ml. lapte,
  • 250ml. apa,
  • 200ml. frisca,
  • 150g.zahar;
  • Pentru ornat:
  • frisca;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA INGHETATA DE LEVANTICA:

1.Se spala florile de levantica;se fierbe apa cu laptele si cu zaharul,se adauga 20g. flori de levantica.Se lasa sa se infuzeze in cratita acoperita 5 ore.

2.Se filtreaza pentru a se retine florile de levantica.

3.Intr-un bol ,se bate frisca si se incorporeaza in laptele parfumat cu levantica.Se pune la congelator pentru 1 ora.Se amesteca de mai multe ori pentru a preintampina formarea de ace de gheata.

4.Se serveste in cupe pentru inghetata si ornata cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE LEVANTICA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti