Inghetata de lapte

de La Ancuta in Dulciuri, 23 Iul 2012 | 11521 vizualizari

 

Pentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o
inghetata simpla
si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 250 ml lapte
  • 200 g lapte condensat
  • 250 ml smantana pentru frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de lapte:

In vasul care va merge la congelator punem laptele praf.

Separat amestecam laptele condensat cu smantana pentru frisca si laptele. Turnam apoi amestecul incet peste laptele praf si mixam usor cu mixerul.

Dam vasul la congelator timp de 1 ora si jumatate. Scoatem vasul din congelator si mixam pentru a sparge acele de gheata. Dam din nou la congelator pana la inghetarea completa.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie