Inghetata este desertul pe care multi dintre noi nu il putem refuza. Cu aroma de vanilie pentru cei conservatori din fire, cu cacao pentru cei energici, cu aroma de capsuni pentru aceia cu firi de copii, inghetata este potrivita pentru oricare dintre noi, chiar si pentru aceia aflati la dieta, ingredientele fac diferenta.
Mod de preparare
Se incepe prin a se spala fructele de padure, dar cu multa atentie. Se pun intr-un bol incapator, se adauga zaharul si apa si se amesteca folindu-se blenderul.Se adauga si iaurtul fara grasimi. Se amesteca bine de tot, astfel incat sa se obtina o mixtura cremoasa. Se introduce in masina de facut inghetata si…gata. Ori, dupa ce ati amestecat toate ingredientele in blender, se baga in congelator, unde va sta mai multe ore, apoi se sparge in bucati, se amesteca in blender.Indiferent de varianta, obtineti inghetata cremoase, dulce si savuroasa, iz fresh de capsuni culese din gradinita. Se decora cu capsunile pastrate, respectiv cu mana de capsuni.Capsunile se taie in jumatati, iar daca sunt prea mari, in sferturi. Puteti presara si cativa fulgi de ciocolata amara.
Inghetata se serveste in cupe reci, pentru senzatii nebanuite.