Inghetata de capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 3701 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: -

  • 300 gr capsuni 
  • 300 ml lapte condensat (recomand lapte condensat indulcit, eu din pacate nu am avut) 
  • 200 ml frisca lichida neindulcita 
  • 2 linguri mari de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Fructele spalate si curatate de codite se paseaza in blender.

Turnam intr-un bol laptele condensat si amestecam cu piureul de fructe.

Separat batem frisca spuma cu cele doua linguri de miere.

Amestecam usor cele doua compozitii si turnam in cutii cu capac pe care le dam la congelator cateva ore bune sau chiar peste noapte.

Aceasta inghetata a fost realizata cu putina inspiratie de la bucatarasii: Miha si Brandusa :)

Acum ca am vazut cat e de simplu sa fac inghetata acasa, cu siguranta nu ma voi mai opri toata vara :)).


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni