Inghetata cu iaurt

de ionela2682 in Dulciuri, 16 Iul 2011 | 7330 vizualizari

 

Daca tot sunt la moda inghetatele..iata ce le-am pregatit copiilor invitati la petrecerea de ieri!!!! Au devorat-o si nu au facut mofturi ca nu este cumparata!!!(cica aia e mai buna!)
Ideea mi-a venit in timp ce pregateam crema pentru tortul sah vazand-o pe nepotica cum ligea castronul si lingura dupa ce am folosit crema!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 150 ml iaurt
  • 3 lg zahar
  • cacao
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu iaurt:

In frisca batuta bine cu zaharul se adauga iaurtul,se omogenizeaza ,se imparte in doua parti egale,intr-una se adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-se pue straturi alternative din compozitii,  cacao si vanilie in vase de plastic,eu am folosit pahare de unica folosinta ,in ideea ca le voi servi direct asa dar m-am razgandit!

-se dau la congelator pana devin betttooonnnn.

-se pune inghetata in cupe si se decoreaza cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca