Inghetata cu capsuni si rubarba

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 3379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 200 g rubarba
  • 600 g smantana
  • 10 plicuri green sugar
  • 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni si rubarba:

Spalam si curatam fructele, le taiem bucati dupa care le punem in blender si le  blenduim.

Separat in alt bol mixam smantana impreuna cu zaharul. Cand capata consistenta dorita adaugam zeama de lamaie, piureul de fructe si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Punem compozitia intr-o caserola, amestecam de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata pana se ingheata

Scoatem inghetata de la congelator cu 10 min inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni si rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cosulete din ciocolata in forma de inimioare, umplute cu crema si capsuni