Inghetata - Gelato

de ana in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 6473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 2 esente de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata - Gelato:

Laptele se aduce la punctul de fierbere ,timp in care frecam galbenusurile cu zaharul pana devin albicioase.Treptat incorporam laptele fierbinte in galbenusuri ,apoi le fierbem la bain marie pana capata consitenta unei smantani.

O congelam pentru 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata - Gelato" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana nu vad nici o bezea unde sant?le-ai mancat si nu le-ai pozat?

nadina73 1

01.06.2010, 22:31

ana is pe z¡faza nu ma culca pana nu manc bezele de la tine..........astept sa nu ma faci sa ma culc flamanda

ana 1

02.06.2010, 08:57

Nadina sper ca nu m-ai asteptat pana in dimineata aceasta ,eram foarte obosita si nu am avut timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort-Spirala cu inghetata