Inele de ceapa

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 7644 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lili Musat, m+a tentat, am adaptat si am executat. Interesant rezultat.... Am facut chiar si o poezie.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 5o g cascaval ras marunt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura cu amidon
  • 2 linguri cu faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie.

Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi laptele, cascavalul ras, sare si piper.

Inelele de ceapa se dau intai prin faina uscata ramasa, apoi se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Cascavalul face invelisul crocant la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:55

vreau sa fac ficat de gasca cred ca ar merge cu inele de ceapa

madi_marin 1

30.01.2010, 13:09

cred ca or sa mearga de minune....

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:27

mi-e poftaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvich-uri 4