Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2010 | 35885 vizualizari

COMENTARII (21)

madi_marin 1

09.02.2010, 08:41

imi place titlul...., dar cred ca o pulpita bine rumenita mi+ar placea si mai mult....

Bunica 1

09.02.2010, 08:47

" Nu cred ca a fost foarte bun", dar poza e dementiala ! Doamne ce frumos l-ai rumenit ! Asculta la Bunica un sfat: sa impanezi carnea de iepure cu slanina si usturoi si imbatat din belsug si in coptor. Daca n-o sa-ti placa poti sa scrii pe site mare cat toate zilele ca te-am invatat gresit.

Oana 1

09.02.2010, 10:23

Ooo, senzational! Mai multe nu zic...sunt la dieta

Sylvia 1

09.02.2010, 11:01

Wow ce bine arata, chiar am lasat la marinat de ieri 2 pulpe de iepure sa fac azi ceva cu ele dar nu am toata lista ta de ingrediente asa ca salvez reteta la favorite. Super titlu si am vrut sa vad asa iepure

Brindusa 1

09.02.2010, 11:04

Sunt de acord cu Bunica. Data viitoare incearca impanat asa.

ANCA 1

09.02.2010, 13:14

oh, ce as manca o portie!!

Sylvia 1

09.02.2010, 16:43

Eu astept sa se termine ca e la cuptor l-am si impanat cum zicea Bunica.

liana_geicu 1

09.02.2010, 20:51

Si eu as manca o portie, arata nemaipomenit!

Teo 1

09.02.2010, 22:43

culori , frumoase culori!

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:21

am sa raspund pe rand :
madi , denumirea retetei era stabilita ca iepure meediteranian dupa ierburile folosite , cand l-am gustat i-am zis chinezesc ca era dulce -acrisor . candl-am mancat am zis ca are un gust criminal de bun , asa am facut legatura care a dus la denumirea finala .am observat ca s-a rumenit asa frumos datorita faptului ca spre sfarsitul coacerii am stropit din nou cu otet balsamic [ care pana la urma tot din vin rosu e facut]

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:26

bunica nici nu te pot contrazice , nici n-as scrie asa ceva pe nici un site .si eu impanez iepurele cu slanina si usturoi , dar ,,dansul '' la ora 13 era in congelator si la ora 16.30 in burtici deci nu prea am putut impana congelat . despre vin am o rezerva , nu imi place ce gust are dupa preparare termica , mai bine folosesc altceva acru [ rosii, lamaie , otet balsamic ]

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:29

oana , iepurele este indicat ca o carne slaba deci daca nu e gatit cu grasimi ...merge

ramo_cata 1

09.02.2010, 23:58

arata super... mama ce de bunatati gatesti...mi s-a facut o foame..cine m-a pus sa intru pe bucatars la ora asta ...

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:08

secretul reusitei e sa gatesc cat mai flamanda daca sunt si presata de timp , imi va iesi o mancare fenomenala .iar nu in ultimul rand in bucatarie nu respect reguli pe care le pot incalca , prea suntem supusi la multe reguli in viata de toate zilele .

ela 1

10.02.2010, 11:05

asta da iepure

danygospodina 1

10.02.2010, 12:41

Cu bine, Bocanila!

Bunica 1

10.02.2010, 14:54

mihaelar, nu ne-ai spus daca urecheatul a fost de casa sau de camp ? Indiferent de care a fost a starnit multe comentarii in favoarea gospodinei care l-a pregatit

mihaelar63 1

10.02.2010, 14:56

coconas de pe imas

ela 1

10.02.2010, 16:36

colorat iepure,nu=mi pot lua ochii de la el.parca e un curcubeu

Bucataras 1

10.02.2010, 22:39

), Dany a vazut Bambi

danygospodina 1

11.02.2010, 05:30

Bucataras Am si vazut, dar la mine se doarme cu Bambi si Bocanila in pat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu cartofi noi