Idei pentru micul dejun

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2009 | 8324 vizualizari

 

Calitatile oului de prepelita sunt renumite pentru numarul mare de vitamine si minerale in comparatie cu cel de gaina. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori vitamina B2.
Oul de prepelita revitalizeaza organismul de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.
Se folosesc benefic in perioasa pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
Se pot face cure de 120 sau 240 de oua de preferat crude sau amestecate cu diverse alimente: cereale sau branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de prepelita
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • crema de branza
  • o felie paine Wassa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Idei pentru micul dejun:

Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza.
Servim cu feliute de rosie si castrevete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Idei pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

elena1988 1

04.03.2011, 09:38

adry88 1

20.05.2011, 12:04

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:46

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry