Icre de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 13269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • ulei
  • vegeta
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.

Se pune la fiert in apa cu vegeta.

Cand este fiarta se strecoara si se lasa la racit.

Se pune in robot si se muxeaza adaugand ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare.

Eu am impartit in doua castroane.

Intr-un castron am amestecat o ceapa rosie tocata marunt.

In celalalt castron am amestecat 4 catei de usturoi facuti pasta.

Se serveste pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta