Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 11953 vizualizari

 

Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba boabe
  • 1 ceapa
  • sare
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 4-5 linguri ulei
  • masline pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Scurgem bine conserva. Mixam boabele impreuna cu sare  si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam cate putin ulei si frecam continuu ca la maioneza. Tocam ceapa fin si o adaugam in fasole. Omogenizam. Punem icrele intr-un castron si decoram cu masline negre.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus cu faina de naut si avocado