Icre de fasole

de mihasara in Mancaruri de legume, 18 Mai 2015 | 2952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

    Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
    Fierbem fasolea cu foile de dafin.
    Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.
    Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
    Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
    Potrivim de sare si piper.
    Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
    Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
    Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu coaste afumate