Cu aceasta reteta nu dati gres in prepararea icrelor…
Tips: Daca aveti icre abia scoase din peste, trebuie sa le lasati trei-patru zile in frigider cu putina sare si ulei. Daca le cumparati din supermarket atunci nu e nevoie de aceasta operatiune.
Icrele si grisul fiert se pun in vasul de mixer si se mixeaza turnind cite putin ulei. Se mixeaza pina se termina uleiul, moment in care se pot adauga 2-3 linguri de apa minerala pentru ca icrele sa devina mai “pufoase”. La final se adauga zeama de lamiie si ceapa omogenizind compozitia.
Tips: Adaugati uleiul putin cite putin, astfel icrele nu se vor “taia”. In caz ca se taie, puteti indrepta adaugind in vasul de mixat putin miez de piine.
Tips Oana: in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!
Sint delicioase pe piine prajita …