Icre de crap

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 6891 vizualizari

 

delicioase.....

 

INGREDIENTE

  • o cutiuta de icre la sare(din comert)
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • un miez de paine 
  • o ceasca lapte
  • o ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Se lasa icrele la scurs de seara pana dimineata. Se moaie miezul de paine in lapte, se stoarce si se pune peste icre intr-un bol. Se mixeaza adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie. In final se toaca marunt ceapa si se amesteca cu icrele sau se presara deasupra (asa cum am procedat eu) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]