Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 28 Noi 2014 | 4136 vizualizari

 

E de post,dar se poate transforma in ''de dulce''...cu ceva costita langa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba cu bobul lung
  • 1 borcan de 400 de g cu sos de ardei si rosii,productie proprie
  • 6 cepe
  • 1 legatura marar
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii:

Alegem fasolea si o punem in apa de seara,sa se inmoaie.A doua zi o punem la fiert si schimbam apa de 3 ori.Lasam sa fiarba pana ce bobul este bine patruns.Ceapa o curatam si o taiem marunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si ceapa.Calim ceapa pana devine sticloasa,adaugam si un praf de sare,apoi punem sosul de ardei si rosii,adaugam fasolea fiarta .Turnam apa in borcanul unde a fost sosul,clatim borcanul bine si adaugam in cratita apa cu restul de sos,ramas pe marginile borcanului.Presaram piper si sare daca mai este nevoie si lasam sa fiarba la foc mic cca 20-25 min.La final adaugam maraul tocat maunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:04

As papa si eu.dai?vrei parmezan ?

Constelatialeu 1

28.11.2014, 20:46

Diamantoaso, mai si intrebi...iti fac un cazan pentru parmezanul ala...

Rocsi 1

28.11.2014, 21:24

Fasolica am facut si eu ieri..O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole, de post