Pentru ca suntem in perioada Postului, va propun o reteta simpla si gustoasa.
Fasolea o alegi si o pui la inmuiat pentru cateva ore.
Morcovul il cureti, il speli si il dai pe razatoare.
Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt.
Incingi uleiul in cratita si adaugi morcovul si ceapa, calindu-le pentru 1 minut.
Adaugi fasolea scursa de apa, sare si piper dupa gust si 3 cani de apa. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic.
Intre timp pui la fiert soia impreuna cu cubul de Maggi. Cand sunt fierte cuburile le strecori si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
Daca mai este nevoie adaugi apa pana cand fasolea este fiarta. In acest moment adaugi foaia de dafin, cuburile de soia si mararul si mai lasi 5 minute.
Scoti foaia de dafin si servesti cu castraveti murati.
Sa aveti pofta alaturi de cei dragi!
1
soia
2
Inedit
3
post