Iahnie de fasole

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 4598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe alba
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mai mici
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 carnat de casa
  • 100 g slanina afumata de casa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea trebuie pusa la inmuiat cu o seara inainte pentru a fierbe mai repede.Fierbem fasolea, cand este aproape fiarta adaugam foaia de dafin, cimbru si sare si mai lasam sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim carnatii, slanina, ceapa tocata marunt si morcovii fierti taiati cubulete. Stingem cu pasta de rosii diluata cu 2 linguri de apa si lasam sa dea cateva clocote, apoi o turnam peste fasole, mai adaugam pasta de rosii daca este nevoie, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam 1 lingura de faina amestecata cu apa sa se ingroase sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole cu tarhon