Hummus verde cu ierburi si seminte

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2016 | 2812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut hidratat (din conserva)
  • sare, piper
  • 1 lingurita tahini (pasta din susan)
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1-2 linguri iaurt bio degresat
  • o mana frunze de patrunjel, busuioc, chives proaspete
  • seminte de dovleac, neprajite si nesarate
  • seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus verde cu ierburi si seminte:

Se decojesc boabele de naut, optional, pentru o textura mai cremoasa.

Se adauga in vasul unui blender impreuna cu Ras el Hanout, tahini, usturoiul decojit, sucul de lamaie, uleiul de masline, verdeturile, sare si piper.

Se transforma in pasta omogena, adaugand mai mult iaurt, daca este nevoie.

Se decoreaza cu seminte de susan si dovleac.

Poate fi pastrat in frigider, in vas acoperit cu capac, sub strat de ulei de masline extra virgin pana la cateva zile.

Delicios cu legume sau cu paine, grisine, omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus verde cu ierburi si seminte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus reteta cu tahini