Hribi si pulpe cu usturoi

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hribi proaspeti
  • 1/2 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • pulpe de pui
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi si pulpe cu usturoi:

Hribii curatati si spalati se fierb cu sare. Cand sunt fierti se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se dau prin masina de tocat carne. Intr-o tigaie punem ulei, ceapa si 2 catei de usturoi tocate marunt, se adauga hribii si se calesc 10-15min. Pulpele de pui se fierb si se prajesc. Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi si pulpe cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui in sos de vin