Hrean in otet

de adasev12 in Conserve, 14 Dec 2011 | 11888 vizualizari

 

f bun si indicat de avut prin preajma...merge la friptura, la salata de sfecla, la peste...si la ce va mai trece prin cap.....

 

INGREDIENTE

  • hrean
  • otet de vin
  • sare, zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean in otet:

Hreanul se curata bine si se da apoi pe razatoarea mica, se pune in borcan si se adauga peste el otet, sare si zahar, apoi apa cat sa acopere hreanul. Se inchide capacul si se lasa la frigider.

Din acest preparat se pot face si sosuri, in combinatie cu alte ingrediente, dar e f bun si asa.

TIPS-URI

1

cantitati nu trec, dar va spun ca mie mi-a iesit un borcanel de 260 g , la care eu am pus 2 linguri de zahar si o lingurita de sare, si cam 50 ml otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Ubulika 1

15.12.2011, 20:18

la mine bunicul meu il facea...dar el nu mai e tin minte ca ma amuzam la culme cand il vedeam cum se manifesta )))
mi`a venit randul
Dar merita ,asta`i clar am vazut si de cumparat...dar nu stiu daca e ok ca nu am luat niciodata.Prefer totusi proaspat

adasev12 1

16.12.2011, 01:22

ubulika...eu am luat si cumparat...mi-a placut...si am luat din romania...dar daca avem...la ce sa mai dam banii?

jolygina 1

07.02.2012, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrean in otet, la borcan