Hot dog picant

de dantes in Sandvisuri, 28 Feb 2022 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru painici
  • 50 g unt (margarina) topit
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 180 ml lapte caldut
  • 2 linguri smantana
  • 310 g faina alba
  • 1/2 cub drojdie
  • Umplutura
  • 10 crenvursti
  • 100 g maioneza
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • khetchup picant dupa gust.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hot dog picant:

Eu am facut la masina de paine aluatul. Daca nu aveti masina, framanti aluatul cu mana, pana se desprinde de pe degete.
Lasati-l la dospit  1,5- 2 ore. Pe masa unsa cu ulei, puneti aluatul si impartiti-l in bucati egale. Intindeti fiecare bucata in forma dreptughiulara si apoi rulati-o pe lungime. Asezati-le pe hartia de copt rulate in felul acesta. Procedati asa cu fiecare bucata, apoi , daca vreti ungeti batoanele cu un ou batut bine si presarati-le cu diferite seminte. Coaceti-le la 170 de grade, pana se rumenesc.

Fierbeti crenvursti,amestecati maioneza cu pasta de ardei iuti.

Taiati painicile pe lung,ungetile cu amestecul de maioneza,introduceti in fiecare cate un crenvursi si deasupra puneti khetchup picant dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hot dog picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj