E un fel de hamburger pe care gasca mea il adora. Si eu zic ca e delicios :) , si destul de sanatos, desi e hamburger. Le-am facut ieri pentru ca am avut supa de spanac si asta s-a votat la felul 2 :)
Am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt ( de obicei o razuiesc, dar fiu-meu cel mare s-a oferit s-o taie el si a iesit cam mare dar am pus-o asa cum a fost, asa pentru incurajare), sare si piper dupa gust ( eu pun aproape o lingurita de sare si o lingurita de piper, dar noua ne place iute la toti) si un ou si le-am framantat foarte bine. Din "aluatul" de carne am facut pastile plate si le-am prajit bine pe ambele parti in foarte putin ulei de palmier (de asta folosesc la prajit). Apoi le-am scos pe prosoape de hartie sa se degreseze.
Am taiat in doua chiflele si le-am rumenit f putin in prajitorul de paine. Am uns fiecare jumatate de chifla cu ulei de masline. Apoi am pus pe baza chiflei in ordinea in care le scriu: mustar , o frunza de salata (impaturita daca e prea mare) sos de hrean , doua pastile de carne, o felie de rosie, ceapa taiata marunt, sos de hrean din nou si apoi am pus capacul.
Copiii au stat in spatele meu, abia am reusit sa fac pozele ca abia au asteptat sa termin sa poata infuleca:)), ca hamburgerul asta asa se mananca: "se infuleca" , asta e explicatia baiatului cel mic:))