Gyeran Jjim

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2012 | 6491 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca va chinui cu retete coreene,azi va aduc in atentie ...inca una,dar de data aceasta va arat ceva se poate realiza cu produse autohtone.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/4 lingurita gochugaru (pudra de ardei iute korean)
  • 1 ceapa verde
  • 100 ml apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gyeran Jjim:

Ceapa verde se curata si se taie. Se sparg ouale intr-un bol si se bat impreuna cu ceapa verde,sarea,gochugaru si apa.

Se pune bolul intr-o oala,in care se pune apa pana la jumatatea bolului.Se acopera oala cu capac si se da la foc cam 20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gyeran Jjim" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:52

Chiar interesanta reteta

La Ancuta 1

20.04.2012, 10:53

Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala

jolygina 1

21.04.2012, 11:30

nu am mai auzit ,arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan