Nu stiu cum e reteta originala, eu am facut varianta mea :P
Carnea de vita se spala si se taie cubulete.
Legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa se toaca marunt, morcovii, ardeiul si rosiile se taie cubulete mici, iar cartofii cubulete mai mari (sa nu se sfarame la fiert).
Carnea se pune la prajit, in putin ulei. (In cazul in care carnea e mai tare, se pune apa dupa ce s-a prajit si se lasa sa fiarba, apoi se pun legumele)
Cand s-a prajit, se adauga ceapa. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga cartofii, morcovii si ardeii.
Se lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga apa si condimentele (sare, piper, usturoi granulat, boia si fulgi de chilli).
Cand scade putin, se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba, pana e gata carnea.
La final, se adauga verdeata tocata si se mai adauga condimente, daca este nevoie.
Cand am servit, am presarat fulgi de chilli si rondele de usturoi verde.