Imi place gulasul,imi plac ciupercile,le-am combinat si a iesit ceva delicios si va recomand!!
Taiem carnea cubulete si o calim in ulei impreuna cu ceapa, ardei si ciuperci; stoarcem portocala si adaugam si putina coaja rasa, condimentam cu sos de soia, piper si sare daca mai e nevoie, turnam supa, acoperim si lasam la fiert 1h;
In acest timp facem galustele. Eu nu am avut ce face si am facut spazle. Intr-un bol amestecam oul cu putina sare, piper, 1 lingura ulei si faina pana rezulta un aluat mai gros ca smantana. Pe o oala cu apa si 1 lingura de vegeta, am pus sita de la fripeuza si cand apa a inceput sa clocoteasca am turnat din aluat cate putin direct in apa. Cand s-au ridicat la suprafata le-am scos, le-am scurs si le-am pus in tigaie cu putin unt, apoi am servit gulasul pe farfurie alaturi de aceste spazle.
Se mai poate servi si cu piure de cartofi. Ambele variante sunt delicioase
1
mancarea trebuie lasata pe foc pana scade si s-a format un sos
2
in situatia in care este prea zemos si carnea este fiarta,se poate adauga o lingura de amidon dizolvat in putina apa rece