Gulas de conopida

de Sidy in Mancaruri de legume, 13 Iul 2011 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa si 2 cepe verzi
  • o rosie
  • 1/2 ardei
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • frunze patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de conopida:

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce se pun intr-un castron cu apa si zeama de lamaie.Se lasa aici 10 minute.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga o rosie si  ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au sotat , se adauga boiaua si putina apa. 

Punem conopida, sare si piper si se fierbe totul inabusit.
Pentru o culoare mai puternica se poate folosi pasta Gulas la tub.


Cand este gata fiarta se aseaza pe farfurie alaturi de o bucata de friptura.\

Conopida am servit-o cu pui cu smantana.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune pe conopida, smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de conopida" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida si broccoli la cuptor